• Aanbieding!
Movement FLY CATCHER SKI
  • Movement FLY CATCHER SKI

Movement FLY CATCHER SKI

€ 549,95
€ 329,97 40% opslaan
Inclusief belasting

Movement FLY CATCHER SKI.

Freeride Ski

Lengtes
Aantal

Movement heeft de laatste jaren het voortouw genomen om de ideale freestyle skie te ontwikkelen. Met de ontwikkeling van de Catcher creeërt Movement een nieuw categorie van super rocker ski's en veroorzaakt daardoor een revolutie in de Freeski markt.

De Fly serie staat bekend om zijn effieciënte glijvermogen, de mogelijkheid om te versnellen in diepe poeder, de soepelheid waarmee je tussen bomen door kan skiën en de stabiliteit waarme je na grote sprongen kunt land in poeder velden. Dit allemaal met minimale inspanning!

De Movement Fly Catcher ski is het nieuwe broertje van de Movement Fly serie. De Catchers zijn 128x105x123 en is zo een 105 versie van de Movement Fly Swatter ski. De Fly Catcher is een ski met een gelijkwaardig profiel als die van de Fly Swatter. Zoek jij een ski waarmee je lekker kan poederen ,trucs kan uitvoeren zowel langs de piste als in het park en goed kan carven op de piste? Dan is de Fly Catcher een ideale ski voor jou!

Technische kenmerken:

  • Lengte: 178-185 
  • Dimension Line: 128-105-123 
  • Radius: 18
  • Fixatie: Geen 
  • Technologie: Sandwich constructie. Lichte houten kern. Unidirectionele glasvezel en koolstof. ABS zijwanden onder de voeten en grote cap in de tip en tail gebieden. Rockers met zeer lange neus en staart (Freeski Rocker Twin). Base P-Tex 4000 Integratie rubber VA-Tech (Vibration Absorption Technology)

Exclusief binding kijk bij accessoires voor de geadviseerde binding voor de perfecte combinatie. Bij uw bestelling krijg uw van ons een mail met informatie die wij nodig hebben voor het GRATIS monteren van uw ski.Inclusief

MOV14020

Specifieke referenties

ean13
7630027903171

Je bent misschien ook geïnteresseerd in