Launch Pad Ski Harness
  • Launch Pad Ski Harness

Launch Pad Ski Harness

€ 39,00
Inclusief belasting

De Launch Pad Children’s Ski Harness is misschien wel de beste in de business. Wat onderscheidt het van de concurrentie zijn de schokabsorberende leibanden dat wanneer de instructeur trekt het de spanning absorbeert.

Aantal

De Launch Pad Children’s Ski Harness is misschien wel de beste in de business. Wat onderscheidt het van de concurrentie zijn de schokabsorberende leibanden dat wanneer de instructeur trekt het de spanning absorbeert, zodat u kunt voorkomen dat uw kind  naar beneden of achteruit wordt getrokken. Dit skituigje is een geweldig hulpmiddel om het leerproces te versnellen en zal het kind moeiteloos leren glijden en remmen.

Verstelbare Harness System: Aan te passen aan de grote van het kind, zodat ze niet te los of beperkt in de riemen zitten. Het is ook gemakkelijk om op en af te nemen met de eenvoudige ontkoppel van drie gespen.
Smooth Grip Handle: Het handvat aan de bovenkant van de zak (rechts onder het hoofd) is versterkt met plastic, zodat u het kind kunt optillen wat veel vertrouwen geeft.
Twee 7 meter looplijnen: 2x 7 meter lange riemen (doet denken aan teugels) zijn inbegrepen, zodat je rechtop en dichtbij kan skiën achter uw kinderen.
Velcro Sealed Pouch / rugzak: Dit harnas wordt geleverd met een zakje voornamelijk voor het opslaan van de riemen wanneer niet in gebruik, maar ook kan worden gebruikt voor snacks en zonnecrème!

Launchpad
LPHARNESS
Nieuw product