Launch Pad Ski Harness
  • Launch Pad Ski Harness

Launch Pad Ski Harness

€ 39,00
Inclusief belasting

De Launch Pad Children’s Ski Harness is misschien wel de beste in de business. Wat onderscheidt het van de concurrentie zijn de schokabsorberende leibanden dat wanneer de instructeur trekt het de spanning absorbeert.

Aantal

Launch Pad Ski Harness

Met Behulp van de Launch Pad Ski-Harnas is een helpende hand om uw kind te leren skiën. Met de Launch Pad wordt skiën spelenderwijs heel gemakkelijk gemaakt. De Harnas wordt over de skikleding gedragen en met behulp van een lijn kunt u kind, dat nog moet leren skiën, altijd bij u in de buurt houden zonder dat u de controle verliest! Door aan de lijnen te trekken kunt u als instructeur u kind zo sturen waar u maar wilt. Hierdoor krijgt het kind het juiste ski gevoel. Dit skituigje is een geweldig hulpmiddel om het leerproces te versnellen en het kind moeiteloos leren glijden en remmen.

Eigenschappen:

Verstelbare Harness System: Aan te passen aan de grote van het kind, zodat ze niet te los of beperkt in de riemen zitten. Het is ook gemakkelijk om op en af te nemen met de eenvoudige ontkoppel van drie gespen.
Smooth Grip Handle: Het handvat aan de bovenkant van de zak (rechts onder het hoofd) is versterkt met plastic, zodat u het kind kunt optillen wat veel vertrouwen geeft.
Twee 7 meter looplijnen: 2x 7 meter lange riemen (doet denken aan teugels) zijn inbegrepen, zodat je rechtop en dichtbij kan skiën achter uw kinderen.
Velcro Sealed Pouch / rugzak: Dit harnas wordt geleverd met een zakje voornamelijk voor het opslaan van de riemen wanneer niet in gebruik, maar ook kan worden gebruikt voor snacks en zonnecrème!

Launchpad
LPHARNESS
Nieuw product

Je bent misschien ook geïnteresseerd in